Tutustutaan toisiimme paremmin!

Meille on tärkeätä tuntea kaikki ystävämme paremmin ja haluaisimme kysyä sinulta muutaman tärkeän kysymyksen koskien sinua. Jokaisen kysymyksen alle olemme avanneet sinulle tiedon käyttötarkoitusta, jotta toimintamme olisi mahdollisimman läpinäkyvää sinulle. Meistä se on reilua - ja ystäväthän ovat toisilleen reiluja sekä avoimia.

Miksi?

Haluamme voida auttaa sinua kaikissa työvaatteisiin liittyvissä asioissa paremmin. Haluamme tarjota sinulle asioita, tapahtumia, viestintää sekä etuja, joista uskomme sinun ilahtuvan poikkeuksellisen paljon. 

 

Käytämme sähköpostiosoitetta yhteydenpitoon kanssasi, sekä mm. tilausvahvistusten lähettämiseen sinulle, ellei toista osoitetta ole määritelty muualla. Sähköpostin kautta myös viestimme sinulle ajankohtaisista asioista.

Etunimelläsi tiedämme puhutella sinua oikein aina, kun asioit kanssamme tai viestimme sinulle tärkeistä asioista.

Sukunimeä käytämme etunimen tavoin sinun tunnistamiseesi.

Matkapuhelinnumerolla saamme sinut kiinni, jos tilauksessasi tapahtuu jotain yllättävää. Usein matkapuhelimella saamme asiakkaamme nopeammin kiinni, kuin sähköpostilla, joten siksi on hyvä, että tiedämme mistä tavoitamme sinut.

Sinun lisäksi on mukava tietää minkä yrityksen työvaateasioita saamme olla parantamassa. Tämä tieto helpottaa myös asiointi esimerkiksi asiakaspalvelussamme.

Postinumeron avulla voimme ohjata sinua lähimmän työvaateasiantuntijan avuksesi.

Kun tiedämme kuinka monta työvaatteita käyttävää henkilöä yrityksessänne on voimme varmistaa, että käytössänne on optimaalinen työvaateasiantuntijoiden osaaminen, jotta saatte varmasti kaikki työvaatetarpeenne toteutettua.

Toimialatiedolla voimme varmistaa, että sinä saat juuri omalle allallesi sopivaa tietoa ja asiantuntevuutta. Se on pieni, mutta poikkeuksellisen tärkeä tieto meille, joka takaa sinulle paljon paremman kokemuksen kanssamme.

Hejcolta tuleva markkinointiviestintä tarkoittaa sitä, että saat tietoa uutuuksista, tarjouksista, tapahtumista ja kaikesta Hejcon toimintaan liittyvästä sähköpostiisi. Mikäli et halua, vastaanottaa meiltä mitään viestejä, valitse kohta "En halua".

Hejcon rekisteriseloste on luettavissa täällä.